Vörösfenyő erdő és a 7 csakra: Van egy hely, ahol elvonulhatsz a világ minden bajától

Mindegyik hangállomás a 7 csakra egyikéhez kapcsolódik.

Ez hely a Fruscìo hangpark az olaszországi Trentinóban, a Val di Rabbi-völgyben: egy idilli fenyő- és vörösfenyőerdőn át vezető útvonal a Parco Nazionale dello Stelvio területén. Fából készült harangok, fákra erősített óriás harangjáték, fatörzsekből faragott dobok, kolosszális trombiták az erdő hangjainak felerősítésére: a parkban összesen 7 hang- és élményállomás található, amelyek olyan finom hangokat képesek kibocsátani, hogy azok beleolvadnak az erdő természetes dallamába.

Mindegyik hangállomás a 7 csakra egyikéhez kapcsolódik, amelyek a keleti filozófiák szerint az emberi test energiaközpontjai. A természetes hangok felerősítésével javul a belső harmónia, és enyhülnek a technológia túlzott használatának tünetei.

Az útvonal egy csiszolt fémből készült kör alakú „amfiteátrumon” is áthalad, amely a környező tájat tükrözi, mintha egy víztömegre hasonlítana, valamint egy három függőleges faelemet tartalmazó „háromszögletű mezőn”, amely könyvekkel, magazinokkal és különböző tárgyakkal van feltöltve, amelyeket a természetben való tartózkodás közben használhatunk.

Az utolsó állomás egy tűlevelű fába ágyazott, 10 méter magasan lévő zongorához vezet.

Alpesi wellness ajándékok a Hetedhétshopban

 

2023. november 30.

Szerző: Hegycsúcsok / Fotó: Parco del FRUSCIO/Gianluca Prati

hetedhetshop.hu

Kövess minket!

Ez is érdekelhet

Legfrissebb hírek