Nassfeld gyerekeket hív meg

Vonzó családi ajánlatok a 2022. december 7-i szezon kezdetétől.

2022. dec. 7-én indul a síszezon Karintia legnagyobb síterepén, Nassfelden. 110 km sípálya, 30 modern sífelvonó és hóbiztos, széles, napsütötte sípályák garantálják a wow pillanatokat és az XXL kanyarokat.

Ráadásul a gyermekek 10 éves korig szülőkkel egy szobában akár ingyen is síelhetnek, síbérlettel együtt!

Egy téli üdülés a családdal sokba kerülhet, de nem Nassfelden – itt többet kapsz a pénzedért. Kifejezetten a családokat számos attrakció várja és kedvező áruk mindezt megfizethetővé is teszi: szombatonként a 10 év alatti gyerekek napijegye csak 10 €/fő, nagycsaládos kedvezménnyel pedig a család 3. gyermekének síbérlete ingyenes!

Ezen felül Nassfeld a 10 év alatti gyerekeket 2022. dec. 10-24., 2023. jan. 7-21. és márc. 18-ápr. 8. között vendégül látja a „Nassfeld Ski surprise“ csomagajánlat keretében: szülőkkel egy szobában a gyermek(ek) szállása és síbérlete is ingyenes. A csomagár egyben tartalmazza a sífelszerelést és síoktatást is 6 napra.

Nassfelden a gyerekek több biztonságos tanulópályán sajátíthatják el a síelés alapjait, a legkisebbeknek pedig a BOBO® gyerekklub garantálja a vidám élményeket. Nassfeld kifejezetten gyerekbarát hotelei a síelés mellett számos téli programlehetőséggel várják a családokat.

A nagyobb gyerekek és a játékos felnőttek a snowpark akadályain, freeride lejtőkön, a „The Snake” & „The Wave” kaland pályákon, sebességmérő és videós versenypályán tehetik próbára tudásukat. Aki mindeközben még mást is kipróbálna, a Weissensee és a Pressegger See tavak jegén korcsolyázhat, este kivilágított szánkópályán száguldhat le, gyönyörű tájakon élvezheti a sífutást és a havas túrázást.

2022. október 15.

Szerző: Hegycsúcsok / Nassfeld (c) nassfeld.at

hetedhetshop.hu

Kövess minket!

Ez is érdekelhet

Legfrissebb hírek