Idén tiroli síterep lett a „Világ Legjobb Síközpontja”

Legfontosabb szempontok a tisztaság és a higiénia, a tájékoztatás és a környezetbarát síelés.

Világszerte több mint 6000 síterep létezik, ezek közül 2022-ben a kitzbüheli KitzSki kapta minden kritériumban a legmagasabb pontszámot.

KitzSki a SKIRESORT.DE nemzetközi tesztjén az 5 lehetséges csillagból 4,9-et kapott, különösen a síterep tágassága és mérete, valamint a modern infrastruktúra miatt. A változatos sípályák, a felvonók, valamint a hóbiztonság és a pálya előkészítésének minősége szintén magasra értékelt. Kitzbühel ideális a családok és a gyerekek, a kezdők, a profik és a freeriderek, valamint a snowparkok rajongói és a magashegyi sífutásért lelkesedő sportolók számára.

„Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kiválóan teljesítettük a számos kritériumot, és hogy elnyertük a „Világ Legjobb Síközpontja 2022″ kitüntetést” – mondják örömmel Anton Bodner és Christian Wörister, a Bergbahn Kitzbühel igazgatótanácsának duója. „Ezen a ponton természetesen külön köszönet jár minden alkalmazottunknak, akik a szezon során nagy elkötelezettséggel gondoskodnak vendégeinkről és a zavartalan síelésről.”

Az olyan tényezők, mint a tisztaság és a higiénia, a tájékoztatás és a környezetbarát síelés egyre fontosabb szerepet játszanak; a KitzSki ezeket 100 százalékban teljesíti.

A közvetlenül a lejtőkön vagy a felvonók közelében található szálláshelyek kínálata szintén kiemelkedő, csakúgy, mint a síterepen található hegyi éttermek és hütték vendégszeretete. Az exkluzív après-ski, a szívélyes személyzet és a kiváló tömegközlekedés teszi a KitzSkit a síelőközönség kedvelt síterepévé.

Oliver Kern, a SKIRESORT.DE ügyvezető igazgatója méltatja a KitzSki erőfeszítéseit, és gratulál az egész csapatnak a díjhoz. „Elégedett vendégek, motivált személyzet és fantasztikus természeti környezet – a síelés iránti lelkesedés egyértelműen érezhető a kitzbüheli síterep egész területén. A hitelességnek ez a formája és Kitzbühel legendás világkupa-hangulata összetéveszthetetlen jelleget ad a KitzSki-nek” – mondja Oliver Kern.

A 233 kilométernyi lejtővel, 57 felvonóval, 1160 hóágyúval és kiváló pálya- és hókezeléssel a KitzSki síterep már számos díjat nyert. A síterepre 11 felvonó szállítja a vendégeket. A KitzSki a völgyben 10 ingyenesen használható gyakorlópályával támogatja a fiatal síelőket.

2022. szeptember 4.

Szerző: hegycsúcsok / Fotó: Kitzbühel/(c) Österreich Werbung/Tirol Werbung/Wolfgang Ehn

hetedhetshop.hu

Kövess minket!

Ez is érdekelhet

Legfrissebb hírek