Ismét megrendezik az Alpok híres virágfesztiválját

A virágparádé minden évben látványos esemény, amely több ezer nézőt vonz.

A Brixental ismét virágzik: augusztus 15-én kerül sor a 2022-es virágparádéra Kirchbergben. Több mint 30 kreatívan és művészien feldíszített virágkocsi vonul végig az utcákon. A felvonulás 15 órakor kezdődik, de a felvonulás előtt és után is sok minden szerepel a programban a reggeli sörözéssel és a nyári éjszakai bulival.

Augusztus 15-én több mint 500 000 dália, szegfű, gerbera és napraforgó díszíti majd a színes műalkotásokat, amelyeket autók, oldtimerek, traktorok és hintók húznak végig Kirchberg utcáin.

Vannak pompásan megtervezett állatok és fantáziadús mitikus lények, valamint aktuális eseményekre és hagyományos témákra összpontosító motívumok. A felvonulást az aschaui és a kirchbergi zenekarok kísérik. A virágparádé minden évben látványos esemény, amely több ezer nézőt vonz közelről és távolról.

A program reggeli korsóval, virágparádéval és nyári éjszakai fesztivállal:

  • Az idei Blumencorso délelőtt 11 órakor kezdődik a Rádió U1 reggeli sörözésével. A „Thierseer”, a „Tiroler Partymander”, a „Die Alpis”, a „Vollgas Tirol” és a „Die jungen Wladensteiner” 14 óráig gondoskodik a zenei kíséretről.
  • Délután 3 órakor indulnak a virágkocsik motorjai – a színpompásan feldíszített járműveket végigmennek Kirchberg utcáin.
  • A nyári éjszakai fesztivál élő zenekarokkal 17 órakor kezdődik.
  • A fesztivál kis látogatóit egész nap gyermekprogramok várják.

 

[helpful]

 

2022. augusztus 11.

(c) TVB Kitzbüheler Alpen-Brixental/Christoph Stöckl

hetedhetshop.hu

Kövess minket!

Ez is érdekelhet

Legfrissebb hírek